Ervaring in de zorg – wat kan FP Educatie doen?

Je zit in de zorg en bent klaar voor de volgende stap. Je hebt zorgervaring, maar weet niet waar je de tijd vandaan moet halen. Je werkt immers full time en hebt geen puf meer om daarnaast alles uit te zoeken. Gelukkig kan FP Educatie je hierbij helpen. Lees in het volgende blogartikel wat jij kan doen als je wilt omscholen in de zorg en wat FP Educatie voor jou kan betekenen.

Waarom?

De vraag naar zorgpersoneel is enorm. De zorgbranche is enorm breed. Toch zijn veel zorgmedewerkers gespecialiseerd op 1 ding. Je kansen in de zorg zijn dan vaak niet groot. Steeds meer medewerkers in de zorg laten zich daarom omscholen om zo hun horizon te verbreden. Dit kan door middel van een opleiding een cursus of een EVC-traject.

Als je dit traject afrondt of een opleiding afrondt, worden jouw kansen in de zorg om door te groeien of iets anders te gaan doen erg groot. Je kan beginnen als zzp’er in de zorg. Dit is niet alleen goed voor je cliënten, maar ook voor jouw portemonnee. Maar waar haal je de tijd vandaan? Dit is toch een enorm lang traject? Dit zijn vragen die wij dagelijks voorbij zien komen. FP Educatie kan jou hierbij helpen.

Wat doet FP Educatie?

Werk jij in de zorg, maar heb je nog niet de juiste diploma’s? Ben je bezig met een EVC-traject en vind je het lastig om naast je werk en huishouden nog tijd vrij te maken om te leren? Of kun je wel wat hulp gebruiken met het maken van je opdrachten? Wat jouw uitdaging ook is, de ervaren coaches van F&P Educatie staan klaar om jou te helpen met het realiseren van je doel.