Over ons

F&P Educatie

Je begeleidt cliënten met een complexe of meervoudige beperking (handicap). Je stelt het plan van aanpak voor de cliënt op en houdt hierbij rekening met de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Het is jouw taak alle betrokken hulpverleners goed te informeren over de cliënt en de ondersteuning die hij moet krijgen. Herken je in je eigen werk een van bovenstaande taken en heb je MBO-werk- en -denkniveau, maar niet het bijbehorende diploma? Dan kun je ervoor kiezen je werkervaring te laten erkennen. F&P Educatie biedt een uniek erkenningsprogramma, speciaal voor de ervaren persoonlijk begeleider. Je behaalt een officieel erkend Ervaringscertificaat, waarmee je je MBO-niveau aantoont.

Officieel erkend
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan persoonlijk begeleiders en de behoefte aan gekwalificeerd personeel neemt dan ook toe. Geen diploma, maar wel de vereiste kennis in huis? Met een EVC-procedure laat je je werkervaring en de kennis die je in opleidingen hebt opgedaan officieel erkennen. Op basis daarvan kan vaak versneld een diploma worden behaald. F&P Educatie is gespecialiseerd in de Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC). De procedures zijn volledig conform de landelijke code van het Nationaal Kenniscentrum EVC opgesteld. Je ontvangt een officieel erkend Ervaringscertificaat welke je eventueel kunt verzilveren naar een diploma!

Wat is EVC?

EVC staat voor Erkenning van eerder Verworven Competenties. Dit betekent dat, wat u geleerd heeft op school, in uw werk of privé, wordt beoordeeld en erkend. Een EVC traject maakt zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen u heeft opgedaan. Daartoe wordt op een gestructureerde wijze, samen met u, informatie verzameld. Het resultaat wordt vastgelegd in een EVC certificaat. Met het EVC certificaat toont u uw kennis en kunde aan. Dit is heel zinvol als u zich verder wilt ontwikkelen in een vervolgopleiding, wilt groeien bij uw huidige werkgever of als u bij een sollicitatie duidelijk wilt aangeven waar u staat en over welk e competenties u reeds beschikt.

Waarom F&P Educatie?

Hulp nodig?

Contactgegevens

Professionele begeleiding

Je kunt van ons professionele begeleiding en ondersteuning verwachten

Zeer snel resultaat

De meeste EVC's worden behaald binnen slechts 9 weken!

Erkend certificaat

Je ontvangt een erkend certificaat die je kunt verzilveren

Ben je overtuigd?

Meld je nu direct aan