Overweeg je een carrièreswitch? Wellicht is de zorg iets voor jou!

Word jij gelukkig van het helpen van mensen? Wil je een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is de zorg iets voor jou. Misschien zit je al in de zorg en wil je de volgende stap nemen in de zorg. De zorgbranche is een branche waarbij je een waardevolle bijdrage kunt hebben en mensen kunt helpen. In de zorg is een passende baan voor iedereen. Als je in de zorg zit en je wilt iets anders doen, kun je zonder veel moeite uitwijken naar een andere baan in de zorg.

Oriënteer je op werk dat bij jou past.

Waar word je echt gelukkig van? En waar voel jij je gewaardeerd en op je plek? Stel jezelf deze vragen eens. Zit je wel op de goede plek of overweeg je een carrièreswitch in of naar de zorg. De zorgsector is zo breed dat jouw ideale baan er zeker tussen zit. Veel werknemers in de zorg, vooral degene die langer in de zorg zitten, willen een carrièreswitch maken. Dit kan tijdrovend zijn en weet jij waar je moet beginnen? Wij van FP Educatie wel. Wij komen uit de zorg en zijn er voor de zorg. FP Educatie helpt jou om de volgende stap in de carrière te zetten.

Een EVC-traject of cursus helpt jou verder.

Heb je wel eens gedacht om de volgende stap te zetten in je carrière en nu eindelijk de carrièreswitch te maken. Dit is niet moeilijk en hoeft niet tijdrovend te zijn. Een EVC-traject, cursus of opleiding in de zorg kan jou hierbij helpen. Er zijn veel medewerkers in de zorg die deze stap willen maken, maar zien dit als tijdrovend en weten niet hoe ze dit moeten aanpakken. Toch is hier een oplossing voor.

FP Educatie helpt jou bij een carrièreswitch in de zorg.

Als je de stap hebt genomen om een EVC-traject, een cursus of een opleiding te starten, dan helpt FP Educatie je verder. Wij ondersteunen en coachen je in dit traject. Hoe? Wij staan persoonlijk voor je klaar. Door middel van een klassikaal of individuele cursus geven we je handige tips, zodat jij in no time klaar bent om jouw cursus en EVC-traject met een goed resultaat af te ronden. Na een dagcursus gaan we verder met een online traject.

Wil jij hier meer over weten? Neem dan contact op met ons.