Rechten en plichten

Uw rechten en plichten als EVC deelnemer

Bij F&P Educatie zetten we ons in voor een duidelijk, eerlijk, en respectvol EVC-proces. Als deelnemer aan onze EVC-procedure hebt u recht op:

Begeleiding door een EVC-begeleider: Van begin tot eind staat een deskundige begeleider voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren.

Privacy in uw gegevensdeling: U hebt het exclusieve recht om te bepalen welke bevindingen uit de EVC-procedure met derden gedeeld worden.

Toegang tot klachten- en bezwaarprocedures: Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u gebruik maken van onze klachtenprocedure en onafhankelijke geschillen- en beroepsprocedures.

Een afsluitend Gesprek: Aan het einde van het traject hebt u recht op een afsluitend gesprek, waarin we samen de resultaten en mogelijke vervolgstappen doornemen.

Als EVC-deelnemer hebt u ook bepaalde plichten:

Authenticiteit van materiaal: Het is essentieel dat u uitsluitend eigen materiaal inbrengt voor beoordeling, waarop getoetst kan worden met onder meer plagiaatsoftware.

Specifiek voor deelnemers met een wens tot verzilvering van ervaringscertificaten:

Samenwerking met onderwijsinstellingen: indien u uw ervaringscertificaat wilt inzetten voor verdere scholing, kunnen wij dit proces enkel faciliteren als we ketenafspraken hebben met de relevante onderwijsinstellingen. Dit garandeert dat uw certificaat erkend en juist behandeld wordt binnen de door u gekozen onderwijsinstelling.

Bij F&P Educatie zorgen we ervoor dat het hele traject transparant en rechtvaardig verloopt. Wij staan garant voor de bescherming van uw rechten en zorgen voor een procedure die uw inzet en uw competenties eer aandoet.

Waarom F&P Educatie?

Hulp nodig?

Contactgegevens

Professionele begeleiding

Zeer snel resultaat

Erkend certificaat

Ben je overtuigd?

Meld je nu direct aan