EVC voor werkgevers

Wat kan een werkgever met een EVC?

1. Betrouwbaar overzicht: EVC biedt werkgevers een nauwkeurig en betrouwbaar overzicht van de competenties van hun werknemers. Dit stelt u in staat om precies te bepalen op welk niveau elke werknemer functioneert, waardoor de inzetbaarheid binnen verschillende functies en projecten wordt vergroot.

2. Flexibele inzetbaarheid: door een helder inzicht in de vaardigheden en kennis van werknemers worden zij flexibeler inzetbaar binnen de organisatie. Dit maakt het mogelijk om personeel efficiƫnter te alloceren waar hun vaardigheden het best tot hun recht komen.

EVC voor branches

1. Officiƫle erkenning: een EVC-procedure maakt het mogelijk voor individuen om hun kennis en ervaring officieel te laten erkennen en vast te leggen in een ervaringscertificaat. Dit is zowel voor werkgevers als werknemers voordelig.

2. Breder inzetbare medewerkers: Door meer inzicht te krijgen in de capaciteiten van medewerkers, worden zij breder inzetbaar. Dit draagt bij aan een effectievere benutting van het bestaande personeelsbestand.

3. Motivatie en Zelfvertrouwen: Het proces verhoogt de motivatie en het zelfvertrouwen van werknemers doordat hun vaardigheden formeel worden erkend. Dit kan ook bijdragen aan een snellere doorloop van verdere opleidingen.

4. Duurzame Inzetbaarheid: Door te investeren in EVC-procedures, investeren branches in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van hun personeel. Dit ondersteunt niet alleen de groei en ontwikkeling van individuele werknemers maar versterkt ook de gehele sector.

5. Arbeidsmarktinstrument: De Stichting van de Arbeid bevordert de verdere verspreiding van EVC als een waardevol arbeidsmarktinstrument, met als doel het vergemakkelijken van behoud en toestroom van personeel binnen branches.

Waarom F&P Educatie?

Hulp nodig?

Contactgegevens

Professionele begeleiding

Zeer snel resultaat

Erkend certificaat

Ben je overtuigd?

Meld je nu direct aan