Werk je in de zorg, maar heb je geen diploma?

Waarschijnlijk werk je op dit moment al in de zorg, maar ontbreekt een diploma. Jouw passie is met mensen werken en jij wordt er blij van als mensen blij worden. Toch ben je beperkt omdat je geen diploma hebt. Om zelfstandig door te gaan en je horizon te verbreden heb je een diploma nodig. Dit kost tijd, je vindt het lastig om hier motivatie voor te vinden en je vindt het lastig om dit traject in te gaan. Je mogelijkheden zijn echter beperkt zonder diploma in de zorg. Wij helpen je verder om jouw droom te realiseren.

Wat kan FP Educatie voor jou betekenen als je geen diploma hebt in de zorg?

Wellicht heb je de eerste stap al gezet en heb je je aangemeld voor een EVC-traject of een andere zorggerelateerde cursus of opleiding. Wij bieden jou dan coaching op maat aan. Dit kan online op afstand zodat je niet hoeft te reizen en snel je papieren kunt halen die je nodig hebt.

Hoe gaat FP Educatie te werk als jij wilt groeien in de zorg?

Nadat je een VC-traject bent gestart of andere opleiding of cursus in de zorg, helpen we jou door je coaching op maat aan te bieden. Dit doen we door middel van klassikale of individuele cursussen. In één dag leggen we je uit hoe je de opdrachten moet maken. We geven je handvatten en handige tips zodat je niet te veel tijd kwijt bent. In no time heb je een goed resultaat en kan je jouw cursus of traject afronden. Na een dagcursus staan we online voor je klaar om je verder te helpen. Wij zorgen voor een resultaat waar je trots op kan zijn.

Wil jij werken in de zorg met een diploma op zak?

Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière? Dan ben je bij FP Educatie aan het juiste adres. Je kan je hier aanmelden. Kijk welke cursus bij jou past en zet de volgende stap naar succes. Heb je vragen, of wil je meer weten, neem dan contact met ons op.